Tid til opgradering

Skræddersyet til
it-serviceudbydere...
se, hvorfor intet kan
hamle op
med Autotask
100 % Cloud, 99,99 % oppetid

Når det kommer til driftssikkerhed, er Autotask uden sidestykke. Autotask er tilgængelig overalt, har branchens bedste oppetid og ingen hardware,
der
skal vedligeholdes.

Telefonsupport døgnet rundt

Du er altid på arbejde, og det er vi også. Mulighed for kundesupport på dit sprog og
i din tidszone.

Åben API/integrationspartnere

Udviklet til problemfri integration med de bedste af de bedste værktøjer, software og programmer, som vores kunder bruger mest.

Brugervenlig, intuitiv brugergrænseflade

Designet med henblik på it-serviceudbyderes arbejdsprocesser. Få adgang til konfigurerbare dashboards med udgangspunkt i din rolle og dine daglige behov, som kombinerer CRM, fakturering, projekter m.m.

Branchens førende implementeringssupport

Sammen arbejder vi på at fastlægge din vej til succes fra en-til-en avanceret implementering til vores to-dages, lokale FastTrack-program.

Skalérbare løsninger

Autotask er skræddersyet til netop dine forretningsmæssige behov, størrelsen på dit firma og din branche og har adskillige versioner og supportniveauer
at vælge imellem.

Effektiv rapportering

Fra rapportering i realtid til langsigtede tendenser gør Autotasks omfattende rapporteringspakke det nemt for dig hurtigt eskalere problemer, forudsige indtægtsstrømme og meget mere.

Kom i gang med Autotask
“I de 25 år, jeg har været i branchen, har jeg aldrig har set et produkt eller team som Autotask – ingen andre kommer i nærheden.”
– Ken Patterson, VP of Operations, TeamLogic IT